Over ons

Het inkoopplein Almere is het platform voor ondernemers om op de hoogte te blijven van passende opdrachten voor de gemeente Almere. Vertel hier welke producten en diensten u levert. Wanneer een inkoop- of aanbestedingstraject start, kunt u hieraan meedoen. Schrijf u vandaag nog in en blijf op de hoogte van de nieuwste opdrachten voor de gemeente Almere. 

 

Ondernemen bij en voor Almere

Almere is een unieke stad. Een stad met meer dan 200.000 unieke inwoners met verschillende nationaliteiten, achtergronden en levensverhalen. Deze inwoners hebben diverse talenten en kwaliteiten die bijdragen aan het meebouwen aan onze mooie stad. De kunst is om deze kwaliteiten te benutten en om deze vervolgens om te zetten tot kracht voor onze stad. We sluiten daarom aan op wat er in de stad gebeurt en stimuleren ontmoeting. We ondersteunen en sturen, maar we laten los waar het kan. Zo maken we dromen en initiatieven van anderen mogelijk. 

Schrijf u vandaag nog in

Voor lokale ondernemingen

Op deze site vindt u alle informatie die voor u als lokale onderneming interessant kan zijn. Als u zich inschrijft voor onze database kunnen opdrachtgevers binnen de Gemeente Almere uw bedrijf vinden wanneer zij opdrachten hebben. Hierdoor kunnen opdrachten via meervoudig onderhandse aanbestedingen (< €214.000) zoveel mogelijk lokaal worden weggezet. Dit is een vervanging van het oude systeem. Meer informatie over aanbestedingen vindt u op almere.nl/aanbestedingen.

Tenderned

Vanaf augustus 2012 publiceert de gemeente Almere alle Europese aanbestedingen (diensten en leveringen), op Tenderned in plaats van op de Aanbestedingskalender. Om het bestek te downloaden en de toekomstige aanbestedingsdocumenten te ontvangen, moet u ingeschreven staan bij Tenderned en kunt u de volgende stappen nemen:

  • Bij publicaties zoeken tikt u de naam van de aanbesteding in.
  • Dan vindt hij alleen de aankondiging van de gemeente Almere.
  • Als u die aanklikt komt u in de samenvatting van de publicatie.
  • Bovenin het scherm kunt u kiezen uit: samenvatting, publicatie of documenten.
  • Onder documenten zit de offerteaanvraag.
  • Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Meld u aan voor één of meerdere groslijsten

Groslijsten

Voor het selecteren van ondernemers van cultuurtechnische en civieltechnische werken (geen bouwkundige werken) én overheidsopdrachten voor diensten en leveringen met betrekking tot cultuurtechnisch en civieltechnisch aanleg of onderhoud, gebruikt de gemeente Almere zogeheten groslijsten. Groslijsten zijn korte lijsten waarop aannemers, dienstverleners en leveranciers staan die hun kwaliteit hebben bewezen en daardoor in aanmerking komen voor onderhandse aanbestedingen.

Aanmelden groslijsten

Wilt u zich als ondernemer aanmelden voor één of meerdere groslijsten? Neem dan contact op met L. Kramer door een mailtje te sturen naar: aanbestedingen-dsa@almere.nl.